Meerdaagse busreis

Niet alleen scholen, maar ook steeds meer bedrijven en verenigingen maken gebruik van onze diensten. Ramoudt Tours organiseert alle mogelijke reizen, speciaal op maat gemaakt voor uw groep:

  • met autocar of vliegtuig
  • met trein of boot
  • in binnen- of buitenland
  • één dag of meerdere dagen
  • fiets- of wandelvakanties 
  • hotels of jeugdherbergen
  • met sightseeing, musea en excursies

 

 

Hieronder vindt u het aanbod van Ramoudt Tours. Inschrijven kan via mail of per telefoon op het nummer 050/45.44.62

Groepsreizen

bestemming: 1. 10-daagse vliegreis naar Hongarije van 30 aug tot 8 sept 2015

Boedapest en het Balatonmeer

Dit jaar trekken op rondreis door Magyarország, het land van de Magyaren.

Met de bus rijden we eerst naar de nationale luchthaven waar we onze vlucht nemen richting Boedapest. Bij aankomst worden we naar ons hotel in Boedapest gebracht waar we een 5-tal dagen zullen verblijven. We bezoeken er onder andere het Hongaarse Parlement, de burcht, het paleis van Sissi en zoveel meer. Ook aan de nodige ontspanning wordt gedacht: een paar uurtjes heerlijk genieten in de thermen, Hongaarse wijnen proeven, een echte folkavond met muziek en dans, ...

Halfweg de reis trekken we richting Balatonmeer waar we genieten van zon en meer, maar ook van een aantal mooie excursies. We maken onder andere een rit rond het Balatonmeer met een bezoek aan het plaatsje Tihany. We trekken ook een dag verder zuidwaarts naar de mooie stad Pécs.

 

Prijs per persoon: 1295€ (transfers naar en van de luchthaven, vluchten, begeleiding gedurende de hele reis, verblijf op basis van vol pension, alle excursies en middagmalen) Niet inbegrepen: Verzekering en consumpties tijdens de maaltijden. 

bestemming: 2. 4-daagse reis naar Normandië van 30 okt tot 2 nov 2015

Tijdens deze 4-daagse reis staat het proeven van Normandische gerechten en visspecialiteiten centraal. We brengen onder andere een bezoek aan de Distillerie de Busnel en aan de Fromagerie de Graindorge. We genieten van een typische 'plateau de fruits de mer' ...

We bezoeken het gezellige Honfleur, de markt in Trouville-sur-Mer; de stad Caen met het indrukwekkende Mémorial en afsluiten doen we in Etretat.

Verblijven doen we in Hotel Bellevue te Villersville op basis van half pension.

 

Prijs per persoon: 482€ - inbegrepen: reis met de autocar, 3 overnachtingen op basis van half pension, alle bezoeken en toegangen zoals vermeld in het programma - reisbegeleiding gedurende de hele reis.

Niet inbegrepen: supplement single kamer, dranken tijdens de maaltijden, verzekeringen (niet verplicht)

 

bestemming: 3. 8-daagse skireis naar het Zillertal van 22 tot 31 januari 2016

Voor onze jaarlijkse skireis trekken we in 2016 terug naar het Zillertal, in het hart van Tirol. Met onze eigen autocar bezoeken we onder andere Kaltenbach, Mayrhofen, Zell am Ziller en Hintertux met zijn alomgekende gletjser.

De reis is een aanrader voor zowel skiliefhebbers, langlaufers als wandelaars.

 

We verblijven er in Activ & Wellness hotel Kohlerhof**** op basis van half pension.

 

Prijs per persoon: 949€ (slaapbus, reisbegeleiding en 7 nachten op basis van half pension inbegrepen)

Niet inbegrepen: Skipas, eventuele verzekering en single supplement: 10€ per persoon per nacht.