Meerdaagse busreis

Niet alleen scholen, maar ook steeds meer bedrijven en verenigingen maken gebruik van onze diensten. Ramoudt Tours organiseert alle mogelijke reizen, speciaal op maat gemaakt voor uw groep:

  • met autocar of vliegtuig
  • met trein of boot
  • in binnen- of buitenland
  • één dag of meerdere dagen
  • fiets- of wandelvakanties 
  • hotels of jeugdherbergen
  • met sightseeing, musea en excursies

 

 

Hieronder vindt u het aanbod van Ramoudt Tours. Inschrijven kan via mail of per telefoon op het nummer 050/45.44.62

Groepsreizen

bestemming: 1. Skireis Saalfelden van 20 febr tot 1 maart 2015

Skiën in het skiparadijs van Saalbach-Hinterglemm...

Het is het grootste skicircus van Oostenrijk, van lichte hellingen tot zwarte WK-afdalingen. Of je nu recreatieve carveskiër of ambitieuze wedstrijdskiër bent, voor ieder is het juiste erbij. Daarnaast nodigen veertig authentieke hutten je uit tot culinaire hapjes en de talloze bars zijn de ideale plaats voor de après-ski.

We verblijven op basis van half pension in Gasthof Schörhof. Het hotel ligt direct naast de langlaufroutes van het skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang. U kunt er ook gebruik maken van de spa met overdekt zwembad en fintessruimte. 

Vertrek op vrijdag 20 februari om 18u00 te Bredene en terugkeer om 8u00 op 1 maart.

Prijs per persoon: 864€ (exclusief skipas: 233€ voor 6 dagen en annulatieverzekering: 35€ per persoon)

bestemming: 2. 12-daagse reis naar Hongarije van 29 aug tot 9 sept 2015

Boedapest en het Balatonmeer

Dit jaar trekken op rondreis door Magyarország, het land van de Magyaren.

 

Met een tussenstop in Duitsland trekken we eerst een 5-tal dagen naar Boedapest en omgeving. We bezoeken er onder andere het Hongaarse Parlement, de burcht, het paleis van Sissi en zoveel meer. Ook aan de nodige ontspanning wordt gedacht: een paar uurtjes heerlijk genieten in de thermen, Hongaarse wijnen proeven, een echte folkavond met muziek en dans, ...

 

Op dag 6 trekken we richting Balatonmeer waar we genieten van zon en meer, maar ook van een aantal mooie excursies. We maken onder andere een rit rond het Balatonmeer met een bezoek aan het plaatsje Tihany. We trekken ook een dag verder zuidwaarts naar de mooie stad Pécs.

 

Prijs per persoon: 1306€ (alle verplaatsingen met autocar, begeleiding gedurende de hele reis, verblijf op basis van vol pension, alle excursies en middagmalen, behalve tijdens de reis naar en van Hongarije) Niet inbegrepen: Verzekering en consumpties tijdens de maaltijden.