Meerdaagse busreis

Niet alleen scholen, maar ook steeds meer bedrijven en verenigingen maken gebruik van onze diensten. Ramoudt Tours organiseert alle mogelijke reizen, speciaal op maat gemaakt voor uw bedrijf, vereniging of groep.

Een professioneel gespecialiseerd team staat voor u klaar om eender welke reis te organiseren met autocar of vliegtuig, trein of boot, in binnen- en buitenland, voor één dag of meerdere dagen, met transfers, hotel overnachtingen, sightseeing, excursies, begeleide bezoeken, etc…… volledig gebaseerd op uw wensen.

Hieronder vindt u een aantal reizen die reeds door Ramoudt Tours werd georganiseerd of die volgend jaar zullen plaatsvinden en waar u zich op kunt inschrijven. Klik op de foto’s hieronder en stap even mee in één van onze meerdaagse reizen. Indien u zich wilt inschrijven op één van onze meerdaagse reizen, neem dan contact op via mail of op het telefoonnummer 050/45.44.62

Groepsreizen

bestemming: 1. Reis Mont Ventoux: van 23 mei tot 1 juni 2014 - VOLZET

De Mont Ventoux 2014: Met de fiets, de mountainbike, te voet of lopend!!

 

In mei 2014 trekken we terug naar de Mont Ventoux. Ben je fietser, mountainbiker of wandelaar, iedereen is welkom op deze 10-daagse reis! Naast de Mont Ventoux, staat ook de beklimming van de Gorges de L'Ardèche op het programma. Onze autocar brengt u naar Saint-Martin-D'Ardèche waar een fietstocht van een 70km via de Gorges start en eindigt in Bourg-Saint-Andéol.

Praktisch

Vertrek op 23 mei 2014 om 19u00 te Bredene met slaapbus, terugkeer op 1 juni tegen 8u00.

Verblijf op basis van vol pension in Village Vacance 'Les Florans' te Bédoin. Mogelijkheid om eigen fiets mee te nemen. (mits toeslag)

Prijs per persoon: 699€ (exclusief annuleringsverzekering)

 

bestemming: 2. Slovenië: van 30 aug tot 10 sept 2014

 

Slovenië - de zonnige kant van de Alpen.

Ondanks het relatief klein oppervlak, kent Slovenië grote verschillen in het landschap. Van bergachtig in het noorden en noordwesten tot vlak in het oosten. In het zuiden en zuidwesten overheersen dan weer de middelgebergtes en heuvellandschappen met de kenmerkende periodieke meren en vele onderaardse grotten.

We brengen u een zeer gevarieerd programma met onder meer een bezoek aan Bled, Ljubljana, Secovlje, Piran, Lipica en nog zoveel meer.

 

Vervoer heen en terug met luxe autocar - 11 nachten op basis van vol pension in 3* en 4* hotels in Duitsland en Slovenië - Begeleiding vanuit België en Nederlanstalige gids voor alle bezoeken en excursies.

Prijs per persoon: 1282€ op basis van een tweepersoonskamer (exclusief annuleringsverzekering)

bestemming: 3.De Lüneburger Heide: 8 tot 12 september 2014

Dag 01

We zetten koers richting Paderborn, met onderweg een stop voor een vrije lunch. In de namiddag neemt de gids ons dan mee op een stadswandeling. Vanop de Karolingische Köningspflaz voeren verscheidene straatjes ons langs de schatten van de stad: de kathedraal, de Middeleeuwse Gaukirch, het prachtige stadhuis, het huis van Adam en Eva en nog zoveel meer.

Vervolgens rijden we verder naar Celle, een zeer gezellige stad in Noord-Duitsland met een prachtige oude stadskern en tevens onze verblijfplaats.

Dag 02

Vandaag bezoeken we Celle, een stad rijk aan vakwerkhuizen, waarvan de oudste uit de 15e eeuw dateren. Het Welfenslot, de stadskerk en het oude stadhuis zijn de oudste bouwwerken van de stad. Na de rondleiding heeft u de tijd voor wat gezellig rondkuieren in de stad en voor een vrij middagmaal.

In de namiddag bezoeken we Bergen-Belsen, een krijgsgevangenen- en concentratiekamp uit W.O.II. Om dit bezoek te laten bezinken, rijden we vervolgens naar het Steinhuder voor een boottocht op de grootste binnenzee van Noordwest-Duitsland.

Dag 03

Het sprookje van de Bremer stadsmuzikanten kennen we allemaal en we gaan vandaag dus zeker de ezel eens gedag zeggen. Maar Bremen is veel meer dan de ontmoetingsplaats van de 'stadsmuzikanten'. 1200 jaar geschiedenis en internationale oriëntatie bepalen er het beeld. Onze gids leidt u langs de belangrijkste bezienswaardigheden in Bremen.

 

Dag 04

's Morgens rijden we naar de scheepslift in Scharnebeck. Gebouwd in het Elbe-Seitenkanaal overbrugt ze een hoogte van maar liefst 38 meter. Tijdens een imposant schouwspel zien we hoe schepen tot 100m lengte in een kwartier tijd dat hoogteverschil afleggen.

Vervolgens rijden we naar de Hanzestad Lüneburg, bekend als zoutstad. Het centrum wordt getypeerd door oude koopmanshuizen met karakteristieke gevels, die herinneren aan de rijkdom van vroegere zouthandelaren. We brengen een bezoek aan het zoutmuseum.

Dag 05

Na ons ontbijt keren we terug huiswaarts. Op onze terugweg houden we nog even halt in het stadje 'Hamelen'. Daar worden we opgewacht door een lokale gids die ons op een ludieke manier door de stad zal loodsen.

Na onze laatste gemeenschappelijke lunch, zetten we dan koers richting Jabbeke.

Praktisch

Vertrek om 7u00 aan de parking bij hotel Melinda te Oostende, om 7u30 aan de parking tov Okay te Jabbeke, om 8u00 aan de parking Magdalenastraat te Brugge. Terugkeer voorzien rond 20u00.

Verblijf in 3* hotel in het centrum van Celle op basis van half pension. Middagmaal op woensdag, donderdag en vrijdag ook inbegrepen, exclusief dranken en reisverzekering.

Prijs per persoon: 538€, toeslag single kamer: 100€