Meerdaagse busreis

Niet alleen scholen, maar ook steeds meer bedrijven en verenigingen maken gebruik van onze diensten. Ramoudt Tours organiseert alle mogelijke reizen, speciaal op maat gemaakt voor uw groep:

  • met autocar of vliegtuig
  • met trein of boot
  • in binnen- of buitenland
  • één dag of meerdere dagen
  • hotels of jeugdherbergen
  • met sightseeing, musea en excursies

 

 

Hieronder vindt u het aanbod van Ramoudt Tours. Inschrijven kan via mail of per telefoon op het nummer 050/45.44.62

Groepsreizen

bestemming: 1. Slovenië: van 30 aug tot 10 sept 2014

 

Slovenië - de zonnige kant van de Alpen.

Ondanks het relatief klein oppervlak, kent Slovenië grote verschillen in het landschap. Van bergachtig in het noorden en noordwesten tot vlak in het oosten. In het zuiden en zuidwesten overheersen dan weer de middelgebergtes en heuvellandschappen met de kenmerkende periodieke meren en vele onderaardse grotten.

We brengen u een zeer gevarieerd programma met onder meer een bezoek aan Bled, Ljubljana, Secovlje, Piran, Lipica en nog zoveel meer.

 

Vervoer heen en terug met luxe autocar - 11 nachten op basis van vol pension in 3* en 4* hotels in Duitsland en Slovenië - Begeleiding vanuit België en Nederlanstalige gids voor alle bezoeken en excursies.

Prijs per persoon: 1282€ op basis van een tweepersoonskamer (exclusief annuleringsverzekering)

bestemming: 2. Skireis Saalfelden van 20 febr tot 1 maart 2015

Skiën in het skiparadijs van Saalbach-Hinterglemm...

Het is het grootste skicircus van Oostenrijk, van lichte hellingen tot zwarte WK-afdalingen. Of je nu recreatieve carveskiër of ambitieuze wedstrijdskiër bent, voor ieder is het juiste erbij. Daarnaast nodigen veertig authentieke hutten je uit tot culinaire hapjes en de talloze bars zijn de ideale plaats voor de après-ski.

We verblijven op basis van half pension in Gasthof Schörhof. Het hotel ligt direct naast de langlaufroutes van het skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang. U kunt er ook gebruik maken van de spa met overdekt zwembad en fintessruimte. 

Vertrek op vrijdag 20 februari om 18u00 te Bredene en terugkeer om 8u00 op 1 maart.

Prijs per persoon: 864€ (exclusief skipas: 233€ voor 6 dagen en annulatieverzekering: 35€ per persoon)